News Flash:

Andreea Mantea a avut parte de un soc. Cat a reusit vedeta sa se ingrase intr-un singur an. „E foarte rau”

6 Ianuarie 2022
406 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Mantea

Andreea Mantea a tras linie si a concluzionat. Anul 2021 a fost un an bun pentru ea si profesional si personal. Proiectele ii merg ca pe banda rulanta, inca face parte din familia celor Kanal D, iar cand vine vorba de partea personala, vedeta estge mai implinita ca niciodata. Atat ea, cat si baietelul ei sunt sanatosi, iar asta este tot ce conteaza. Totusi, un detaliu minor ii da batai de cap vedetei: kilogramele in plus.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi care a ajuns la inimile fanilor datorita proiectelor tv si nu a internetului. Andreea posteaza des imagini in care isi etaleaza corpul, iar imaginile acelea sunt privite cu atentie de miile de urmaritori.

Fanii au analizat cu atentie fiecare detaliu si au ajuns la o concluzie: Andreea este insarcinata. Vedeta a primit mii de mesaje in care toata lumea o intreba daca asteapta un copil, asa ca a decis sa le raspunda tot pe Instagram. 

Dupa ce a pus 14 kilograme in plus, prezentatoarea TV este mai decisa ca niciodata sa slabeasca. Aflata la sala alaturi de fiul ei, David, Andreea Mantea a intrat pe Instagram si le-a spus fanilor ei ca vrea sa slabeasca din nou si sa ajunga aproape de forma initiala. Ea a redat un dialog pe care l-a avut cu baiatul sau, David.
 

„E foarte rau! Foarte, foarte rau, nu e bine deloc! Nu zic 47, cum era pe vremurile bune, dar macar 50 sau 52, dar nu 66! Am luat 14 kg intr-un an…”, a spus Andreea Mantea pe contul de socializare.

David: Pai, nu mai manca.

Andreea Mantea: Pe bune? El este aici sa imi ridice moralul. Nici tu nu mai manca! El vorbea…', a fost dialogul dintre Andreea si fiul ei

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005773 (s)