News Flash:

Nicolae Botgros, infectat pentru a doua oara cu Covid. Care este starea de sanatate a dirijorului

5 Ianuarie 2022
333 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Botgros

Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei Lautarii din Chisinau, s-a imbolnavit din nou de COVID-19. El se afla acum in carantina la domiciliu si se simte bine. Nicolae Botgros regreta ca a ratat evenimentele din seara de Revelion si nu ii place deloc sa stea in casa.  

„Am Covid pentru a doua oara, dar este o forma usoara, seamana mult cu o raceala! Prima oara cand am avut Covid a fost o forma extraordinar de grava. Vaccinul m-a protejat foarte mult!", a marturisit Nicolae Botgros in emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV!

„A dat iar napasta peste mine, am iar Covid si nu sunt asa in forma cum trebuie! Am avut niste probleme si cred ca am luat din acelasi spital unde am fost internat prima data cu Covid. Vad ca acum e mai usor, nu am trecut prin febra si prin problemele cu saturatia, dar inca stau acasa in carantina", a mai povestit maestrul Botgros.

Dupa prima infectare cu virusul, artistul a ajuns la terapie intensiva, fiind conectat la aparte. Atunci, Nicolae a fost spitalizat 3 saptamani si si-a revenit greu dupa ce a iesit negativ.

Nicolae Botgros a fost urmarit de ghinion anul trecut. Dupa ce s-a refacut dupa Covid, Maestrul a avut probleme personale. Sotia sa, Lidia Bejenaru, a murit pe 26 iulie 2021 dupa ce starea ei de sanatate i s-a degradat, ca urmare a unor probleme mai vechi. De atunci, Botgros nu este in cea mai buna stare sufleteasca si incearca sa mearga cat de des la mormantul sotiei sale, scrie Click!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006205 (s)