News Flash:

Giulia Anghelescu, primele declaratii dupa ce ea si familia ei au fost diagnosticati cu Covid. „Avem simptome de... ”

6 Ianuarie 2022
449 Vizualizari | 0 Comentarii
Giulia Anghelescu

Giulia si familia ei au aflat ca au Covid, chiar inaintea plecarii, astfel ca, in loc de 7 zile petrecute pe partiile din Austria, vor sta acasa, in izolare, timp de 14 zile. In prezent, starea artistei este stabila, fiind in carantina la domiciliu, alaturi de sotul si cei doi copii ai sai. Cei patru vor sta in izolare pentru urmatoarele 14 zile.

Daca tot nu au plecat in vacanta, Giulia s-a filmat in fata bradului, echipata ca de schi, si si-a pus fanii la curent cu ultimele noutati. Totusi, exista si o parte buna in toata aceasta situatie. Toti sunt izolati in confortul casei lor si nu au fost nevoiti sa isi petreaca vacanta mult visata intr-o camera de hotel. Giulia Anghelescu si sotul ei, Vlad Huidu sunt vaccinati cu schema completa impotriva SARS-CoV-2. Vedeta a marturisit pe pagina sa personala de socializare ca s-au ales cu o forma destul de usoara a bolii.

''Avem simptome de viroza, de o raceala comuna. Ne-am testat rapid, toate testele au iesit negative, d-asta nu ne-am facut griji, apoi am aflat ca testele rapide nu arata acesta varianta de Covid-19, decat mai tarziu. Bine ca suntem bine, asta e tot ce conteaza'', a declarat Giulia Anghelescu pe retelele de socializare.

Acum ca a pierdut vacanta din Austria, vedeta spera sa se faca bine cat mai reped. Sotia lui Vlad Huidu de abia asteapta sa reia legatura cu cei de la agentia de turism sa faca o noua rezervare, in aceeasi locatie, dar cu date diferite.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005062 (s)