News Flash:

Catalin Cazacu, pregatit sa faca marele pas alaturi de Ramona Olaru. „Se va lasa cu o nunta aici”

6 Ianuarie 2022
368 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona si Cazacu

Ramona Olaru nu are deloc gusturi rele! Dupa ce a tatonat mai bine terenul, a decis ca rolul de iubit i s-ar potrivi foarte bine lui Catalin Cazacu. Cei doi se cunoscut din anturaje comune, iar acum au decis sa vada cum le merge in ipostaza de iubiti.

Catalin Cazacu si Ramona se bucura de ultimele zile de vacanta in Zanzibar. De luni, frumoasa asistenta se va intoarce la matinal, asa ca nu mai au prea multe zile la dispozitie. Pe Instagram, cei doi si-au tinut fanii la curent cu tot ceea ce au facut, iar cei care ii urmaresc in online au observat un detaliu foarte interesant pe conturile lor. Catalun a filmat-o pe Ramona in timp ce admira o vitrina, dar nu orice de vitrina, ci una speciala. Asistenta de la Neatza s-a oprit in fata unor rafturi cu bijuterii langa care se afla si o rochie de mireasa. Cazacu s-a prins de subtilitatea asistentei, asa ca nu s-a putut abtine sa nu o intrebe daca are de gand sa se casatoreasca si daca acesta este scopul mesajelor transmise, subtil, de ea.

"2022 vine cu planuri bune, nu am uitat ca sunt sportiv de performanta si incerc sa le imbin si sa ma reintorc pe pista si sa recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani si pe care l-am avut 17 ani de zile si cine stie? Nu mai sunt burlac ca anul trecut pe vremea asta si s-ar putea sa avem si o nunta. Bine, asta daca Ramona care este aici langa mine accepta.", a marturisit Catalin Cazau, in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006226 (s)