News Flash:

Cine a mostenit averea regretatei Tamara Buciuceanu. Barbatul este singurul nepot al actritei

6 Ianuarie 2022
752 Vizualizari | 0 Comentarii
Tamara Buciuceanu

Mihai Constantin, cunoscut drept Ionica din Liceeni, a fost singurul nepot al Tamarei Buciuceanu si, totodata, singurul mostenitor al actritei, care a murit in 2019. Mihai Constantin se gandeste sa reabiliteze locuinta din Dorobanti, in care a locuit iubita actrita din Liceenii.
Ramane de vazut ce se va intampla cu casa in care a locuit iubita Tamara Buciuceanu si daca lui Mihai Constantin i se va permite sa o renoveze.
Regretata Tamara Buciuceanu a fost sora mai mare a Iuliei Buciuceanu, mama lui Mihai Constantin.

Iulia Buciuceanu este mult mai putin cunoscuta decat celebra ei sora, insa aceasta a fost o stea in muzica, ducand numele tarii noastre peste hotare.

Provenind dintr-o familie cu aptitudini artistice din Basarabia, Iulia Buciuceanu a facut cariera ca mezzo-soprana, remarcandu-se prin voce pe marile scene ale Europei, in Franta, Rusia, Finlanda, Cehia si nu numai. A inceput Conservatorul in Iasi si l-a terminat la Bucuresti, debutand la Opera Nationala Romana, in rolul lui Ondine din ‘Rusalka’.

„Referindu-ma la realitatile social-economice, traiesc prost. Familia insa ma ajuta sa trec senina peste tot ce inseamna lipsuri, indolenta, dezinteres fata de oameni si, in mod special, fata de oamenii de arta. Matei si Maria, nepotii mei, sunt implinirea mea suprema! Iar cel mai mare regret este ca George, sotul meu, nu s-a putut bucura de ei!

La 20 de ani iubeam muzica, la 40 de ani o iubeam de doua ori mai mult, iar acum iubesc VIATA. (…) Cele mai frumoase amintiri, pe care le-as retrai oricand, sunt casatoria cu George, sotul meu, nasterea fiului meu, Mihai, si fericirea de a-mi cunoaste nepotii‘, declara in urma cu cativa ani Iulia Buciuceanu pentru Jurnalul National.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009980 (s)