News Flash:

Lucian Viziru a fost externat, dar acum a vorbit despre boala sa. „Mi-era teama sa mai adorm”

6 Ianuarie 2022
402 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucian Viziru

Lucian Viziru nu se simte deloc bine, iar cei care il urmaresc in online si-au dat seama de asta. Acum cateva zile, actorul a postat un vlog de pe patul de spital si le-a povestit admiratorilor lui, cu lux de amanunte ce s-a intamplat si cum a ajuns acolo. De asemenea, Lucian a avut numai cuvinte de lauda la adresa personalului medical de la Spitalul Floreasca. Chiar daca a fost tratat regeste, actorul regreta foarte mult faptul ca a stat departe de familie in perioada sarbatorilor de iarna. 

Lucian Viziru a scapat de chinurile din spital. Actorul a fost externat si, chiar daca i-a tinut mereu la curent pe fanii lui, a simtit nevoia sa le dea cateva detalii si despre starea lui de sanatate. Viziru a mers in emisiunea la Catalin Maruta si a povestit despre clipele de groaza prin care a trecut. Dupa ce a inceput sa se simta rau si sa aiba dureri insuportabile in capul pieptului, fratele lui Augustin Viziru a decis sa mearga la spital pentru a fi tratat corespunzator. Acesta a ajuns la Spitalul Floreasca suspect de infarct.

„Se poate sa fi fost un infarct, o miocardita sau o angina. Au inceput dureri in capul pieptului, durerea se ducea pe bratul stanga jos. Am aflat ca asta este semn de infarct ulterior. M-am dus lal spitalul de Urgenta unde am fost tratat foarte bine. A fost dureros. Cand enzimele au iesit pozitive am facut pe mine, la figurat. M-au bagat intr-un salon de Terapie Intensiva unde eram monitorizat in permanenta, au inceput atacurile de panica. Mi-era frica sa adorm. Inainte de sarbatori, am mancat si am baut ca porcul. Ulltimele patru luni au fost grele, am stat fara Ema", a povestit Lucian Viziru.„

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004775 (s)