News Flash:

Romica Tociu si Cornel Palade, mai sinceri ca niciodata. Cei doi au recunoscut ca au consumat substante interzise

6 Ianuarie 2022
383 Vizualizari | 0 Comentarii
Tociu si Palade

Romica Tociu si Cornel Palade sunt responsabili cu glumele si cu distractia de ani de zile. Indragitul cuplu de actori a fost prezent pe micile ecrane pe toate posturile in noaptea de Revelion si a binedispus milioane de telespectatori. Recent, cei doi au fost invitati la podcastul lui Catalin Maruta, acolo unde a spus vrute si nevrute. Romica si Cornel au recunoscut ca ii unesc atatea experiente impreuna, incat nu le-ar ajunge zile la rand sa povestească despre ele. 

Cornel Palade si Romica Tociu au dat cartile pe fata intr-un joc numit ”Am / N-am”, lansat de Catalin Maruta. Atunci cand au fost intrebati daca au consumat vreodata substante interzise de lege, cei doi nu au stat prea mult pe ganduri si au recunoscut ca au fumat marijuana. Mai mult decat atat, Romica Tociu si Cornel Palade au marturisit ca nu sunt cunoscatori in acest domeniu, insa au continuat sa glumeasca pe acest subiect. De asemenea, cei doi au subliniat faptul ca nu consuma astfel de substante la ordinea zilei.


Noi la cat ne pricepem, ar putea sa fi fost altceva. E ca baba aia care vindea din astea la piata si au bagat-o la domiciliu. A zis ca vindea leustean. In America, acolo consumul este legal. Las Vegas, minune. Romica stii ce spunea: ”Tociule, te-am pupat, la revedere, nici eu nu pot sa te suport, acum sunt un alt Tociu. (...) Oamenii ne urmaresc, vor sa ne vada impreuna, noi suntem impreuna, nicio problema, asta este situatia. Normal ca ma vad, eu inainte de Romica am fost singur. Cuplu exista, dar lumea era invatata sa ne vada pe sticla, nu?”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004894 (s)