News Flash:

Oana Lis are planuri mari pentru Viorel Lis. „Anul acesta, il fac tatic pe Viorel”

6 Ianuarie 2022
395 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana si Viorel

Oana Lis are planuri marete pentru anul care tocmai ce a inceput. Vedeta este fericita ca a scapat, atat ea, cat si Viorel de Covid, asa ca tot ceea ce le ramane acum este sa se bucure de viata. In timp ce Viorel este mai rezervat in declaratii, Oana deja s-a proiectat in viitor si are un presentiment ca anul acesta i se va indeplina una dintre cele mai mari dorinte. 

Oana Lis a declarat de multe ori ca isi doreste sa devina mamica. Din pacate, pana acum nu a avut ocazia, dar niciodata nu este prea tarziu pentru a incerca lucruri noi. Sotia fostului edit al Capitalei nu pierde deloc timpul, asa ca a depus documentatia necesara pentru procesul de adoptie. Desi stie ca nu este deloc usor si ca ar putea astepta luni intregi, Oana nu este demoralizata. Din contra, vedeta a declarat ca presite ca anul acesta va fi anul in care ea si Viorel vor deveni parinti. Viorel nu a declarat nimic despre asta pana acum si a lasat ca tot entuziasmul sa ii apartina Oanei. 

Am depus un dosar de adoptie si acum sunt foarte fericita ca legea adoptiei s-a schimbat si simt eu asa ca anul asta se va intampla sa primesc un telefon magic.

(…) Sunt parinte adoptator deja, dar nu am copilul. E de doi ani dosarul. O sa-l fac pe Viorel tatic anul asta!. Am foarte multa iubire de oferit! Am emotii numai cand vorbesc despre lucrul asta', a transmis Oana Lis, la un post de televiziune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006442 (s)