News Flash:

Tatal lui Abi Talent a fost eliberat din inchisoare, dupa ce a obligat mai multe tinere sa se prostitueze

9 Martie 2022
517 Vizualizari | 0 Comentarii
Abi Talent

Abi Talent este in culmea fericirii. Artistul se pregatea sa lanseze o piesa noua cand a primit una dintre cele mai bune vesti din ultima perioada. Tatal lui a fost eliberat din inchisoare. Barbatul fusese arestat cu ceva timp in urma dupa ce a fost descoperit ca se fla in spatele unei retele de care obliga tinerele sa se prostitueze.

In urma cu cateva luni, Abi Talent a primit una dintre cele mai proaste vesti. Artistul a aflat ca tatal lui, un cunoscut interlop din Buzau, va fi nevoit sa faca puscarie. Acuzatiile au fost destul de grave, iar dosarul era unul destul de stufos. Tatal lui Abi Talent a mers in spatele gratiilor din cauza faptului ca se ocupa cu prostitutia minorelor. Barbatul nu a stat prea mult timp la inchisoare, iar ieri a fost prima lui zi de libertate.

Tatal lui Abi Talent nu este pentru prima incarcerat. In trecut, interlopul a mai comis si alte fapte care i-au facut pe oamenii legii sa apeleze la cea mai dura masura pentru el. 

”Tocmai a iesit tata din puscarie! Nu mai postez piesa chiar acum, revin cu update. Sper sa intelegeti, va iubesc”, a scris Abi Talent pe Instagram.

Tatal lui Abi Talent a fost acuzat de catre oamenii legii din Buzau in luna ianuarie ca a pus mai multe tinere sa se prostitueze. Trei masini de lux, 24 de telefoane mobile, peste 21 de mii de lei, un laptop, 1.100 de lire sterline si 850 de euro au fost ridicate de politistii din Buzau in timpul perchezitiilor.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006021 (s)