News Flash:

Ioana Nastase, gest suprem de umanitate pentru refugiatii ucraineni. „Cred ca mi i-a trimis Dumnezeu”

8 Martie 2022
572 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioana Nastase

Ioana Nastase nu a ramas deloc indifierenta la situatia care are loc la granita cu Ucraina. Vedeta a simtit nevoia sa acorde o mana de ajutor milioanelor de refugiatia, iar acum, a facut gestul suprem fata de cei care are nevoie. Recent, fosta partenera a lui Ilie Nastase a primit in casa ei 11 refugiati si nu regreta nicio secunda ca a facut acest gest.

Ioana Nastase se numara printre vedetele care au pus umarul la ajutotarea refugiatilor din Ucraina. Vedeta este constienta de faptul ca acestia sunt o categorie vulnerabila si ca, acum mai mult ca niciodata, au nevoie de ajutorul tuturor celor care pot sa il ofere. Pe langa donatiile si mesele calde pe care le-a oferit, Ioana a decis sa primească la ea acasa nici mai mult, nici mai putin de 11 refugiati.

„Cand ma vad parca-l vad pe Dumnezeu. In primele zile erau foarte speriate, saracele. Si obosite! Aproape cadeau din picioare. Nu ma inteleg chiar usor cu ele, dar mai cu ajutorul unor cuvinte din limba engleza, mai cu ajutorul limbajului semnelor, ajungem la un compromis bun pentru ambele parti!

Ce am vazut in vama acolo, nu am reusit nici acum sa uit. Bietii oameni vin asemenea vitelor, cu Bacul, in incercarea de a scapa de razboi. Eram pregatita sa am grija de unul, doi sau trei ucraineni, dar cand mi s-a telefonat si mi s-a spus ca voi avea parte de opt persoane, mi s-au cam inmuiat picioarele. Insa am mers hotarata dupa ei. Apartamentul meu din Constanta are trei camere si am facut un calcul ca vor incapea, intr-un fel sau altul!', a spus Ioana Nastase, pentru impact.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004568 (s)