News Flash:

Leonado DiCaprio a donat o suma impresionanta pentru fortele armate din Ucraina. Care este justificatia din spatele gestului sau

9 Martie 2022
543 Vizualizari | 0 Comentarii
Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio nu a putut ramane indiferent la cele mai recente evenimente care se intampla la granita Romaniei. Actorul s-a alaturat miilor de vedete care ii sustine pe refugiatii din Ucraina si a decis sa faca un gest umanitar si spera sa-i motiveze pe cati mai multi sa faca la fel.

Leonardo DiCaprio este recunoscut pentru campaniile umanitare pe care le sustine in fiecare an. De data asta, razboiul din Ucraina chiar a atins coarda sensibila a actorului care a decis sa faca o donatie impresionanta fortelor armate ucrainene. Leo ii sustine pe ucraineni si trupele lor cu nici mai mult, nici mai putin de 10 milioane de euro. Donatia nu este deloc una intamplatoare, iar DiCaprio a motivat ce a stat, de fapt, in spatele acestui gest. Actorul din Titanic are radacini ucrainene, bunica sa din partea mamei fiind din aceasta tara est-europeana.

„Donatiile considerabile sunt menite sa sustina eforturile militare, precum si eforturile umanitare din interiorul tarii”, se arata intr-un comunicat de presa. 

DiCaprio nu este singurul care s-a mobilizat atat de bine. Ryan Reynolds a lansat o provocare tuturor celor care il urmaresc si nu numai. Actorul a promis ca el, impreuna cu sotia lui, vor dubla fiecare suma donata pana cand vor ajunge la pragul de un milion de dolari. Mai exact, daca o persoana doneaza 10 dolari, Ryan va contribui si el cu 10 dolari si, astfel, pragul impus va fi mult mai usor de atins.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006928 (s)