News Flash:

Care este marele regret al Anei Morodan. Vedeta nu isi poate ierta ca nu a apucat sa faca asta inainte sa moara mama ei

8 Martie 2022
385 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Morodan

Ana Morodan, cunoscuta ca fiind contesa digitala are o poveste de viata demne de romane. Vedeta obisnuieste sa afiseze mereu o nonsalanta uimitoare in online si, desi multi ar fi tentati sa creada ca este indiferenta si ca duce o viata perfect, Ana a trecut prin momente cumplite. In urma cu trei ani, Morodan a trecut prin cea mai neagra etapa a vietii ei despre care povesteste mereu cu lacrimi in ochi. 

In 2018, Ana Morodan a traversat cel mai greu an din viata sa. Tatal sau, care era un om sanatos, a cazut in baie si a murit.In aceeasi saptamana si-a inmormantat si bunicii, in timp ce mama sa se lupta cu cancerut in faza terminala.
"As putea sa spun ca nu m-au marcat atunci, fix in acea perioada am avut cursul de marca personala si dimineata zburam la inmormantare, seara ma intorceam sa tin cursurile. Ulterior am fost mai marcata cand a decedat si mama, cand am decis sa termin o relatie in care eram de 8 ani jumatate.

Toate s-au intamplat intr-un an. A fost complicat, ca eram intr-o perioada de anxietate foarte mare, nu intelegeam ce mi se intampla. Destul de greu de dus, doar ca acest greu a fost constientizat de mine abia anul trecut. Eu nu mi-am dat seama ca nu mi-am plans parintii, nu am plans dupa despartire. Mi-am dat seama ca traiesc un doliu deprimant. Nu a fost usor, dar l-am trecut.", a spus Ana Morodan in emisiunea "40 de intrebari cu Denise Rifai", de la Kanal D.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005630 (s)