News Flash:

Ce talent ascuns are Andreea Marin. Nimeni nu stia asta despre ea, in afara de Andra

8 Martie 2022
538 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra si Andreea Marin

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul de la noi. Fosta „zana a Surprizelor” a fost mereu asumata si transparenta cu fanii ei, dar se pare ca, totusi, are un talent pe care nu l-a lasat la vedere pana acum. Singura persoana care a fost in apropierea ei si a speculat faptul ca sigur se mai pricepe si la altceva, in afara de televiziune. 

Acum cateva saptamani, Andreea Gheorghita s-a numarat printre concurentii editiei Romaniei au talent, de vineri seara. Tanara a venit sa cante la acordeon, lasandu-i uimiti pe jurati, avand in vedere ca nu multe femei canta la acest instrument. Andra a fost cea care a observat ca Andreea are o legatura fascinanta cu acordeonul si reuseste sa cante foarte bine. Andrea canta de la varsta de 5 ani la acest instrument. „Am fost intr-un magazin si am vazut un acordeon. Asa m-am indragostit de acest instrument Am cantat si la nunti, dar doar pentru prieteni‘, a spus Andreea.

La un moment dat, Andra a intrebat-o daca stie vreo femeie vedeta din Romania care canta la acordeon. Inainte sa raspunda, Andra a dezvaluit ca Andreea Marin canta la acest instrument. „Stii pe cine am mai vazut cantand la acordeon si sa fie femeie? Pe Andreea Marin! Canta senzational!Ma bucur sa vad un copil care s-a indragostit de un acordeon vazand unul in vitrina. Mi se pare incredibil, iar dragostea pe care o emani fata de acest instrument si fata de muzica, mi se pare incredibila.„, a spus Andra. Socat, Andi Moisescu a declarat ca nu a stiut niciodata acest lucru, fiind putin socat de raspunsul colegei sale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006080 (s)