News Flash:

Dan Capatos se pregateste sa fuga din calea razboiului. „Ce a facut tara asta pentru mine”

9 Martie 2022
1524 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Capatos

Dan Capatos nici nu vrea sa auda de inrolarea barbatilor in armata in cazul unui razboi. Prezentatorul de la Xtra Night Show si-a asumat ca nu ar merge la razboi nici in ruptul capului si ca, primul lucru pe care l-ar face ar fi sa isi salveze familia. Raspunsul lui a nemultumit multe persoane, dar lui Capatos nu ii place, mai ales ca stie ca nu este singurul in acesta ipostaza.

"Ce a facut tara asta pentru tine ca tu sa lupti pentru ea? La o adica, daca vine razboiul peste noi, eu imi iau nevasta, copilul si la revedere. Plecam, fugim pe unde apucam. Eu am datoria sa-mi apar copilul, nevasta, familia, parintii, dar nu tara! Asta sa fie o lectie pentru politicienii care si-au batut joc de tara asta in ultimii 20 de ani!”, a declarat Dan Capatos, la „Xtra Night Show”.

Un sondaj, recent, realizat de Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde, care arata ca doar 26% din romani ar ramane in tara, ca sa o apere, in cazul unui conflict militar. La intrebarea „Daca Romania ar fi atacata ati ramane in tara pentru a o apara?”, au raspuns cu „Da” doar 26% din cei intervievati. 48% din cei care au luat parte la sondaj au raspuns „Nu”, 20% au spus ca „Nu pot aprecia”, iar 6% nu au raspuns la intrebarea din sondaj.

Motivele invocate de romanii, care nu vor sa participe daca tara lor va fi implicata intr-un eventual razboi, tin de: neincrederea in administratia din Romania, de faptul ca tara nu a facut nimic pentru ei, dar si de teama ca actualii lideri politici nu se ridica la nivelul vremurilor pe care le traim, anunta antena3.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005644 (s)