News Flash:

Anamaria Prodan l-a desfiintat pe Gheorghe Turda, dupa ce acesta s-a legat de mama ei. „Sa ia lectii de la mama”

8 Martie 2022
620 Vizualizari | 0 Comentarii
Prodan Turda

Imediat dupa aparitia podcastului cu Laurentiu Reghecampf, apele s-au agitat mai mult ca niciodata. Antrenorul nu s-a abtinut de la a spune lucrurilor pe nume, iar asta i-a deranjat pe multi, printre care si pe Anamaria Prodan. Sexy impresara s-a simtit jignita de afirmatiile in care Laurentiu Reghecampf a sustinut ca Ionela Prodan nu i-a dat niciodata bani si ca tot ceea ce i-a luat Aneimaria a fost din banii lui. In apararea lui a sarit si Gheorghe Turda, iar asta a suparat-o si mai mult pe Anamaria.

Anamaria Prodan nu a mai rezistat si a simtit nevoia sa ii dea replica lui Gheorghe Turda. In trecut, acesta i-a dat dreptate lui Laurentiu si a spus ca Ionela Prodan a avut o avere impresionanta, dar ca era o femeie chibzuita atunci cand venea vorba de bani. Anamaria a luat foc si a fost deranjata de replicile artistului si a considerat ca nu a fost deloc oportuna interventia lui intr-un astfel de scandal.

La cateva zile dupa aceste declaratii, Anamaria Prodan a decis sa ii dea replica lui Gheorghe Turda. Fiica Ionelei Prodan spune ca mama ei era atat cantareata, cat si femeie de afaceri. De asemenea, i-a sugerat cantaretului sa o ia ca exemplu pe fosta lui colega.

„Domnul Turda este un artist foarte bun, numai ca Ionela Prodan a fost o legenda, iar personalitatea ei a coplesit pe toata lumea. Ionela Prodan a fost artist si femeie de afaceri. Daca Domnul Turda socoteste cat a putut sa castige mama mea in viata ei… nu mai are timp de altceva, caci ii trebuiesc prea multi ani sa socoteasca. Si sa adune. El trebuie sa stie doar atat: Ionela Prodan a fost unica si va dainui peste secole. Atat. In rest ii urez sanatate si sa cante ani, sa stranga multi bani si sa ia exemplu de la mama mea”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Click.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008214 (s)