News Flash:

Cum arata Jennifer Lopez la 52 de ani fara niciun strop de machiaj. Diva i-a lasat pe toti cu gura cascata

8 Martie 2022
523 Vizualizari | 0 Comentarii
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez le da peste nas din nou haterilor si s-a afisat pe Instagram fara pic de machiaj sau filtre. Artista le-a aratat celor care o urmaresc cum isi pregateste tenul pentru o zi de filmare si cum obtine acel glow natural la care viseaza toate femeile. 

J. Lo le poate da clasa multor vedete mai tinere decat ea. La 52 de ani, diva arata perfect din toate punctele de vedere. Daca pentru corpul tonifiat petrecere ore bune in sala de forta in fiecare zi, tenul luminos si neted are si el secretele lui. Artista foloseste produsele de ingrijire din colectia de cosmetice pe care a lansat-o pe piata in urma cu cateva luni. Daca linia J. Lo Beauty mai avea nevoie de vreo reclama, ei bine, tenul divei este cea mai buna ”publicitate”. 

Artista a dezvaluit ca a folosit o combinatie de ser si crema, pe care si le-a aplicat pe fata dupa ce a demachiat-o folosind o solutie de curatare tot din colectia J. Lo Beauty. Vedeta a profitat de ocazie pentru a le inchide gura, inca o data, celor care sustin ca are interventii estetice la nivelul fetei si ca de aceea pielea ei este perfect intinsa. 

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Jennifer Lopez (•jlo)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004377 (s)