News Flash:

Antonia, surprinsa de mama ei in direct. Ce cadou i-a oferit Denise Iacobescu fiicei sale

8 Martie 2022
364 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia a trait pana la varsta de 5 ani in Statele Unite ale Americii alaturi de parintii sai. Mai exact, cantareata a copilarit in satul statul Utah si in Las Vegas, Nevada, unde a terminat liceul si a intrat in lumea modelling-ului.

Copilaria nu a fost una chiar usoara pentru Antonia din prisma faptului ca a fost crescuta doar de mama sa, Denise, din cauza faptului ca tatal sau natural s-a despartit de mama acesteia pe cand Antonia era doar un bebelus.
Cand Antonia avea cinci ani, aceasta a plecat peste Ocean cu mama ei, Denise Iacobescu si sotul ei, Mihail Iacobescu. Mama ei a declrat ca i-a spus artistei de mica sa fie pe picioarele ei si sa nu depinda de nimeni.

In continuare, Antonia si mama ei au o relatie apropiata si incearca sa se vada si sa petreaca cat mai mult timp impreuna. Atunci cand le despart mii de kilometri, cele doua se suna constant si tin legatura. Asta s-a intamplat si acum cand artista a fost surprinsa in timpul emisiunii Teo Show de catre mama ei.

In timp ce discuta despre proiectele sale, Antonia a fost luata prin surprindere de mama sa. Denise Iacobescu si-a laudat fiica in direct, prin Skype, dovada ca au o relatie excelenta. Femeia a spus despre cantareata ca e genul de persoana care incearca sa multumeasca pe toata lumea.

„Ne-am facut ziua mai frumoasa, la prima ora. In afara de sarbatori, Paste si Craciun, ne vedem de zilele de nastere. Ne vedem cand ii mai aduce pe baieti la mine.

E genul de persoana care incearca sa multumeasca pe toata lumea. Isi face timp. Eu, ca mama, sunt fericita si daca o vad 5 sau 10 minute', a spus mama Antoniei la Teo Show, conform fanatik.ro.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005345 (s)