News Flash:

Oana Lis, devastata din cauza starii de sanatate a fostului edil al Capitalei. „Nu pot sa-l vad pe Viorel”

9 Martie 2022
505 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Lis

Viorel Lis nu trece prin cea mai buna perioada a lui. Fostul edil al Capitalei inca se mai confrunta cu probleme serioase de sanatate si se pare ca acum situatia s-a agravat. Lis a fost transportat de urgenta la spital, acolo unde medicii s-au asigurat ca il supravegheaza corespunzator.

Fostul primar al Capitalei a fost operat de urgenta duminica dimineata si i s-a montat un stent la inima. Viorel Lis, in varsta de 77 de ani, se afla acum la terapie intensiva si este supravegheat de medici.

„De cateva zile, Viorel nu se simtea bine, pe fondul tuturor bolilor lui. Acum na, de la bal, la spital, asa este la noi. In aceasta saptamana, trebuia sa merga la cardiolog, a tot amanat pentru ca ii trecea cu medicamentatie durerea, insa, de dimineata, s-a trezit inaintea mea si m-a strigat. A fost o durere insuportabila in piept, care se lasa pe mana stanga, transpiratie… si atunci am stiut! 

“Nu pot sa-l vad pe Viorel! Nici sa dorm nu am putut singura! El este tot acolo, la Terapie Intensiva. Nu pot sa merg sa-l vizitez. Ma doare pentru ca nu suport sa stam despartiti! El s-a invatat sa stea cu mine!“, a spus Oana Lis pentru Click.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005073 (s)