News Flash:

Sute de oameni s-au strans in fata Teatrului din Craiova. Azi are loc inmormantarea lui Petrica Mitu Stoian

10 Noiembrie 2021
282 Vizualizari | 0 Comentarii
Petrica Mitu Stoian

Azi, este o zi de doliu pentru toata scena muzicii populare romanesti si pentru toti cei care, macar o data-n viata, au ascultat muzica lui Petrica Mitu Stoian. Rapsodul este inmormantat la Craiova, iar sicriul sau a fost depus in fata Teatrului din Craiova. Sute de oameni din intreaga tara au venit sa isi ia adio de le interpretul de muzica populara.

Petrica Mitu Stoian a trecut prin Covid, dar din pacate, perioada de dupa nu a fost una buna. Virusul l-a afectat foarte mult pe interpret. Petrica Mitu urma un tratament post Covid la o clinica privata din Caras Severin atunci cand i s-a facut rau. Acesta a murit asta seara la varsta de 61 de ani.

Potrivit directorului medical SJU Resita, starea de sanatate a lui Petrica Mitu Stoian nu era buna, solicitarea la ambulanta fiind facuta pentru tuse cu sange.
Medicul a spus ca s-a incercat conectarea lui Petrica Mitu Stoian la o masca de oxigen, insa nu a suportat-o, asa ca a fost intubat.

Intrebat daca Petrica Mitu Stoian ar fi fost vaccinat impotriva Covid, medicul Cosmin Librimir a raspuns: ”Din ce stiu eu era vaccinat. Cred ca da”

Azi, cel care l-au iubit atat pe el, cat si muzica sa, au mers la Craiova pentru a depune o floare si pentru a-l plange pe cel care a fost Petrica Mitu Stoian. Interpretul a lasat un gol in inima fanilor, dar si a colegilor sai de scena care inca nu pot sa accepte ca aceasta nu mai este printre ei.

sursa foto: SpyNews


spynews
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008733 (s)