News Flash:

Cuza a fost un snob in timpul liceului. Artistului i-a fost rusine cu mama lui chiar la absolvire

10 Noiembrie 2021
350 Vizualizari | 0 Comentarii
Cuza

Cuza a oferit aseara la Asia Express una dintre cele mai emotionante povesti. Concurentul s-a supus probei de spovedanie si a oferit tuturor o lectie de viata. In liceu, ca orice adolescent, Cuza a gafat mult, dar exista un lucru pe care nu si-l poate ierta nici acum.

Cuza si prietenul lui, Emi au spus da cele mai mari provocari din viata lor. Cei doi au mers in Asia Express, acolo unde si-au testat prietenia si limitele. Penultima etapa din Iordania si-a jucat amuleta la Marea Moarta, la zeci de metri sub nivelul marii. Dupa jocul de amuleta, echipele s-au intalnit si s-au spovedit in fata Irinei.

Cuza a fost unul dintre putinii concurenti care au avut de spus o intamplare trista. Toti participantii la Asia Express au trebuit sa se spovedeasca la Marea Moarta; asta pentru ca peisajul era cunoscut ca fiind un loc al pacatelor. In timp ce colegii lui Cuza au spus intamplari mai mult strengaresti, el a venit cu o poveste mult mai trista. Artistul si-a amintit de o intamplare din perioada liceului care i-a lasat si acum un gust amar. Cuza si-a facut mama sa planga fix in ziua absolvirii lui si nu este deloc mandru de isprava sa.

”Lucrul care ma bantuie si o sa ma bantuie toata viata… La absolvire, in clasa a 12-a, era toata ceremonia in amfiteatru si ai mei nu aveau aparat foto. Au imprumutat un aparat foto de la niste prieteni, unul destul de vechiut. Atat de rusine mi-a fost de ceilalti colegi care erau mai bogati si aveau aparate foto mai performante! M-am dus la mama si i-am spus ca o rog frumos sa plece. Si mama a plecat plangand. Si acum am lacrimi in ochi.”, a spus Cuza. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006234 (s)