News Flash:

Adriana Trandafir, cuvinte dure la adresa lui Emi de la Noaptea Tarziu. ”Mai bine razi de mama ta!”

10 Noiembrie 2021
722 Vizualizari | 0 Comentarii
Adriana Trandafir

De cand a trecut cu brio de cursele pentru ultima sansa, Adriana Trandafir este mai acida ca niciodata. Actrita arunca mereu cu replici veninoase catre concurenti si, chiar daca nu le spune multe in fata, la testimoniale nu se mai cenzureaza. De data asta, Adriana a lasat ca oboseala si frustrarea sa isi spuna cuvantul si l-a atacat instant pe Emi, colegul lui Cuza.

Adriana Trandafir nu a jucat amuleta editiei de aseara, dar a prins un alt moment emotionant. Dupa jocul de amuleta, concurentii au aflat ca trebuie sa se spovedeasca in fata Marii Moarte. Zona era cunoscuta ca fiind un loc al marturisirii pacatelor. Concurentii s-au confromat si fiecare dintre ei au incercat sa isi aminteasca ce fapte regrea cel mai mult. Cuza, Natanticu si Mihai Petre au condus detasat clasamentul, dar nici Adriana Trandafir nu a fost mai prejos. Actrita a marturist unul dintre cele mai triste evenimente din viata ei, dar a fost intrerupta chiar la inceput de catre Emi. Artistul a vrut sa faca o gluma, mentionand anul 1973, iar Adriana Trandafir a fost deranjata de abordarea acestuia. Actrita a reactionat imediat si l-a mustrat pe Emi.

”Ce josnici sunt! Rad de mine si acum, da?! Aflati ca voi toti, cei de aici, puteti fi copiii mei! Motiv pentru care eu va dau voie sa radeti de mine. Mai bine sa razi de mama ta, decat sa-i plangi de mila! Daca esti josnic si spui <<dumneavoastra>>, mai bine spune-mi <<tu>>. Adevarul e ca eu am trait vietile voastre, dar voi viata mea nu a trait-o.”, a spus Adriana.

Etapa din Iordania a venit la pachet cu multe surprize pentru concurenti. Irina nu a acordat imunitate, ci s-a bazat pe pietrele adunate de concurenti. Adriana Trandafir si Maria Speranta stau destul de bine la acest capitol. Cele doua spera ca de data asta sa nu mai intre la cursa pentru ultima sansa si sa prinda biletul catre Israel.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008801 (s)