News Flash:

Larisa Udila, probleme de sanatate la cateva luni dupa ce a nascut. Vedeta isi mai doreste si un al doilea copil

9 Noiembrie 2021
427 Vizualizari | 0 Comentarii
Larisa Udila

Sotia lui Ogica a devenit de cateva luni mamica full-time si se pare ca acest rol a cam luat-o prin surprindere. Nasterea nu a decurs deloc cum se astepta si, mai mult decat atat, se pare ca nici viata de mamica nu este asa cum si-o imagina ea sau cum a vazut-o pe Instagram. Acum, fosta concurenta ”Bravo, ai stil!” a inceput sa revina pe Instagram si tot acolo a inceput sa primeasca si primele critici din cauza ca nu a reusit sa redevina la silueta de dinainte de sarcina.

Larisa Udila a fost una dintre concurentele preferate de public pe parcursul emisiunii ”Bravo, ai stil!”, iar asta i s-a datorat caracterului, dar si siluetei de invidiat. Tot datorita siluetei, Larisa a bifat de-a lungul timpului multe contracte de publicitate, iar capitalul ei de imagine s-a marit considerabil. Din pacate pentru proaspata mamica, kilogramele pe care le-a acumulat in timpul sarcinii nu s-au topit ca prin minune, iar asta nu este singura problema cu care se confrunta. Din pacate, Larisa are probleme si cu parul care a inceput sa ii cada din ce in ce mai mult. Cei care o cunosc demult pe Larisa, stiu ca aceasta avea o podoaba capilara impresionanta, dar se pare ca asta a ramas de domeniul trecutului.

Larisa Udila s-a confruntat dupa nastere cu multe probleme, inclusiv cu cea legata de kilogramele in plus. Vedeta a fost pusa de multe ori la zid din cauza ca este mai pufoasa. Cei drept, Larisa nu mai arata ca inainte, dar cu sport si dieta sigur se va apropia de silueta dorita.


”Ce ar trebui acum? Pentru ca eu slabesc mai greu si pentru ca am ramas cu 12 kilograme dupa ce am nascut sa-i dau Gabrielei (sotia lui Dani Otil) in cap, ca ea a slabit imediat?! Asa a reactionat corpul ei, femeia arata impecabii. Bravo ei! Ma uit la ea si ii dau like la fiecare postare. Ar trebui sa fiu fericita ca femeile arata atat de bine si slabesc repede si nu trebuie sa se chinuie ca mine, nu trebuie sa ma frustreze.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007259 (s)