News Flash:

Ce parere are mama lui Catalin Cazacu despre relatia acestuia cu Ramona de la Neatza. ”Mai devreme sau mai tarziu... ”

9 Noiembrie 2021
685 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Olaru

Ramona Olaru nu are deloc gusturi rele! Dupa ce a tatonat mai bine terenul, a decis ca rolul de iubit i s-ar potrivi foarte bine lui Catalin Cazacu. Cei doi se cunoscut din anturaje comune, iar acum au decis sa vada cum le merge in ipostaza de iubiti.

In ultima vreme, Ramona de la Neatza este din ce in ce mai secretoasa atunci cand vine vorba de viata ei personala si de relatiile amoroase. Frumoasa asistenta iubeste din nou, doar ca de data asta nu mai vrea sa aiba o relatie expusa, avand in vedere ca ultimele pe care le-a avut asa nu s-au terminat prea bine. Acum, Ramona se afiseaza mult mai rar pe internet cu noul ei iubit si a decis sa pastreze doar pentru ea momentele importante.

Catalin Cazacu a vorbit pentru prima data intr-o emisiune despre relatia cu Ramona Olaru si despre ce parere are mama lui despre asta. Catalin a recunoscut ca mama sa nu intervine in viata lui personala, mai ales ca pana acum a avut ocazia sa il vada cuplat cu mai multe femei frumoase din showbiz.

”Ma suna mama sa ma intrebe ce fac eu si iubita. Pentru ea e ciudat, pentru ca m-a stiut toata viata frunza-n vant. Cand cunosti un om prin baza unei prietenii, mai devreme sau mai tarziu, iti place sau nu de el. Despre Ramona Olaru pot sa spun doar ca este o fata extraordinara. Noi suntem prieteni vechi. Daca cineva urmarea sa vada, putea sa observe ca noi eram, adeseori, in aceleasi locuri. Iesim impreuna de multa vreme.” a spus Catalin despre iubita lui, Ramona Olaru.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005961 (s)