News Flash:

Locuitorii sectorului 5 din Capitala se vor intalni cu Oana Zavoranu la primarie. Ce post ocupa bruneta?

10 Noiembrie 2021
367 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Zavoranu

Locuitorii sectorului 5 au un nou functionar public in care sa isi puna toata increderea. Eeste vorba despre nimeni alta decat Oana Zavoranu. Querida a fost propusa de catre primarul sectorului 5, Piedone in noua functie si a acceptat cu drag. Oana este pornita sa faca ordinea si se pare ca are toata sustinerea.

Oana Zavoranu a renuntat pentru o perioada la Youtube, dar nu se poate plange. Querida deja a batut palma pentru un nou loc de munca. Nu este deloc in domeniul in care si-a obisnuit fanii si este o premiera si pentru ea. Oana Zavoranu a fost anagajata de Pierdone, primarul sectorului 5.
Oana Zavoranu a facut-o si pe asta! Querida a dat faima de pe Youtube pentru un program full-time la o institutie publica. Oana a primit o oferta din partea primarului sectorului 5, Piedone. Fanii au fost uimiti sa auda de o asemenea schimbare, tocmai in ceea ce o priveste pe Oana. La noul ei job, Oana va fi responsabila de departamentul de Comunicare al Primariei Sectorului 5. Bruneta va ocupa functia de director si deja si-a luat in serios noul job. 

Oana Zavoranu a postat o poza cu mai multi edili, iar internautii au reactionat imediat. Se pare ca acestia nu prea au fost incantati de noua ipostaza a Oanei. Fanii i-au adus aminte de unul dintre cele mai triste cazuri intamplate sub conducerea lui Piedone.
”Ce zice de Colectiv? O poveste din alta lume, nu?/Nici toata Dunarea, nu-l spala de pacate!/ Intreaba l de Colectiv./ Ai grija sa nu te arzi!/ Buna seara, intreaba-l de oameni de la Colectiv s-au prajit misto, well done sau crispy?”, sunt doar cateva dintre comentariile rautacioase la adresa noului sef al Oanei Zavoranu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 42 queries | Mysql time :0.005620 (s)