News Flash:

Adela Popescu a vorbit despre regretul pe care il va avea toata viata. ”Pentru mine, era o evadare”

9 Noiembrie 2021
582 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela Popescu

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul de la noi si par ca se inteleg mai bine ca niciodata. Cei doi au devenit parinti pentru a treia oara acum cateva luni si, desi multi se asteptau ca viata lor sa devina un haos cu trei pici, Adela si sotul ei demonstreaza ca atata timp cat exista intelegere si ajutor reciproc, totul este posibil.

Sotia lui Radu Vilcan a recunoscut ca pe plan personal nu isi mai doreste nimic. Pe plan profesional, mereu este loc de mai bine, asa ca Adela a vorbit in podcastul lui Horia Brenciu si despre cel mai mare regret al ei. Are legatura cu partea profesionala, mai exact cu inclinatia ei catre muzica. Adela Popescu a recunoscut ca mereu a simtit ca are talent muzical, dar niciodata nu a acordat importanta acestui lucru.

”Pornirea pe care eu o aveam cred ca e ceva foarte rar. D-aia imi pare rau ca nu reusesc sa ma reintorc la asta, pentru ca eram o fiara cand venea vorba de muzica. A fost pentru mine o poarta deschisa catre lume. Pentru mine era o evadare. Imi imaginam lucruri, ma vedeam in diferite ipostaze, in orice caz, pe scena. Am cantat Laura Stoica foarte mult timp, am cantat Loredana Groza foarte mult timp.”, a povestit Adela Popescu, in podcastul lui Brenciu.

Radu si Adela trecut prin momente mai grele, mai ales la inceput cand cei doi baieti pe care ii aveau deja au trebuit sa se obisnuiasca cu fratiorul lor, Adrian. ”Desi pentru ca petrec foarte mult timp impreuna baietii sunt foarte legati, imi dau seama cat este de important ca fiecare copil sa aiba timpul lui si doar al lui cu parintii. Oricat ne-am stradui sa ne impartim atentia in mod egal cand sunt impreuna, lucrul asta este practic imposibil de realizat. Cand ai mai multi copii dragostea nu se imparte, insa timpul si atentia, da…”, a spus Adela Popescu, pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006075 (s)