News Flash:

Maia Morgenstern, primele declaratii dupa ce a aflat ca are Covid-19. ”Nu vreau sa fiu o povara!”

9 Noiembrie 2021
523 Vizualizari | 0 Comentarii
Maia

Cunoscuta si iubita artista se pregatea pentru un spectacol. A decis sa se mai testeze o data, desi facuse lucrul acesta doua zile la rand. Ei bine, in momentul respectiv a aflat ca este infectata cu COVID-19 si a cerut imediat ajutorul medicilor. Mai mult de atat, a anulat totul si a urmat intregul tratament prescris de medici, fiind de parere ca aceasta este forma de respect pentru cei care s-au ocupat de ea. 


Maia Morgenstern a dorit sa evite o tragedie. Nu isi dorea sub nicio forma ca si alte persoane sa ajunga sa fie infectate si sa treaca prin aceleasi momente grele ca si ea. A fost o persoana responsabila, deoarece nu a vrut sa fie o povara pentru nimeni. 


”M-am testat alaltaieri, negativ. M-am testat ieri, negativ. M-am testat si astazi (pentru ca urma sa am spectacol): POZITIV. Evident, am anulat totul. Evident, m-am prezentat la medic din primul moment.Nu vreau sa devin o povara: cred ca am evitat o tragedie. As fi putut infecta la randul meu alti si alti colegi, parteneri de scena, de munca. Evident, am urmat cu sfintenie tratamentul prescris. E modul meu de a incerca sa scutesc oamenii din jurul meu de povara si spectacolul cumplit al unei forme grave de boala. Felul meu de a spune: multumesc, domnilor si doamnelor doctor, asistente si asistenti, personal medical. Pretuiesc enorm efortul vostru! Nu vreau sa fiu o povara!”, a scris Maia Morgenstern, pe Facebook. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006183 (s)