News Flash:

Lidia Buble s-a despartit de actorul cubanez? Fanii au gasit indicii chiar pe Instagramul ei

10 Noiembrie 2021
450 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia si Harlys sunt indragostiti pana peste cap, iar acest lucru se vede cu ochiul liber chiar si pe Instagram. Cei doi si-au tinut relatia in secret cateva luni, dar de curand au facut public pe internet faptul ca sunt impreuna. Harlys Becerra este de profesie actor si este stabilit in Spania. El si Lidia Buble au petrecut doua vacante la Ibiza vara aceasta, iar recent, el a vizitat-o in Romania si i-a cunoscut o parte din familie. Atunci cand distanta ii desparte, cei doi mentin flacara iubirii online. Actorul nu se abtine de la dulcegarii si aproape ca nu e poza pe contul de Instagram al Lidiei Buble la care el sa nu comenteze. 

Lidia Buble traieste o poveste de dragoste frumoasa si intensa cu actorul de origine cubaneza Harlys Becerra. Chiar daca au o relatie la distanta, cei doi vorbesc non-stop si nu rateaza nicio ocazie de a-si da like-uri si a-si comenta reciproc pe Instagram. Printre emoji-uri cu inimioare si flacari, cei doi indragostiti mai ”scapa” si cate o declaratie de dragoste sau cate un cuvant de alint. 

Fanii sunt de parere ca intre cei doi lucrurile nu mai merg atat de bine. Urmaritorii Lidiei au observat ca acestia nu se mai viziteaza si, poate cea mai evidenta dovada, ca nu isi mai comenteaza reciproc. Harlys ii lasa in continuare Lidiei emoticoane, insa fara sa primeasca vreun raspuns din partea artistei.

Harlys foloseste tot felul de apelative pentru a-si alinta iubita, printre care: ””Bebe”, ”Mi amor”, ”Mami” si a invatat chiar cuvinte in limba romana, pentru ca la o poza i-a comentat cu ”Iubirea mea”. La randul ei, artista ii raspundea de fiecare data, iar printre apelativele cu care i se adreseaza se numara ”Mi cielo” (cerul meu).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008054 (s)