News Flash:

Cum se intelege Daliana, iubita lui Razvan cu Ianca si Tudor, copiii acestuia din casatoria anterioara?

9 Noiembrie 2021
448 Vizualizari | 0 Comentarii
Daliana

Razvan Simion a uitat-o demult pe Lidia Buble si a inlocuit-o cu o arhitecta. Bruneta seamana foarte mult cu Lidia Buble, semn ca lui Razvan ii place sa isi mai aminteasca din cand in cand de trecut.

Razvan si Daliana Raducan au o relatie inca de la inceputul acestui an, de cand au inceput sa circule primele zvonuri despre ei. Daliana este arhitect si se pare ca i-a insuflat acesta pasiune si lui Razvan, avand in vedere numeroasele story-uri pe care le posteaza cu design-uri interioare. Razvan a postat o imagine cu iubita lui alaturi de mesajul ”Gaseste pe cineva care...”.

Recent, Razvan a prezentat-o pe Daliana copiilor sai, dar si fostei sotii. Cei doi indragostiti au mers la Timisoara de ziua lui Tudor. Razvan i-a pregatit micutului un cadou pe care si-l dorea de foarte mult timp si la alegerea caruia l-a ajutat si colegul sau de platou, Dani. Multi se asteptau ca intalnirea dintre fosta sotie si actuala iubita sa fie una tensionata, dar cele doua femei au gestionat foarte bine situatia.

”Ianca, Tudor, Razvan sunt un tot. Nu as fi avut cum sa ii privesc altfel. Razvan a gestionat bine intalnirea noastra si am trecut usor peste emotiile inerente. Ne vedem des si vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiati, cum nu as fi crezut vreodata”, a declarat Daliana Raducan, pentru viva.ro.

”Amandoi am ajuns la concluzia ca suntem mai valorosi impreuna decat separati. Stim sa ne potentam unul pe celalalt, e ca o sinergie ceea ce traim”, a mai declarat iubita lui Razvan Simion.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004460 (s)