News Flash:

Stefan Banica Jr. a renuntat la „X Factor”. Ce emisiune va prezenta artistul

1 Martie 2022
523 Vizualizari | 0 Comentarii
Stefan Banica

Stefan Banica Jr. nu ia deloc pauza de la ceea ce ii place. Artistul a incheiat demult filmarile la „X Factor”, dar nu se poate plange. Un nou proiect ii bate deja la usa, iar fanii il pot vedea cat de curand pe micile ecrane.

Stefan Banica Jr. va reveni la una dintre marile lui pasiuni, dansul. Artistul va prezenta alaturi de Irina Fodor cel mai nou proiect de la Antena 1.  Difuzat in direct, show-ul „Dancing on Ice” va fi jurizat de patru profesionisti in domeniul dansului si al patinajului, nimeni altii decat Mihai si Elwira Petre, Simona Punga si Cornel Gheorghe. In fiecare saptamana, cei patru jurati vor nota performantele pe gheata ale celor noua cupluri de vedete ce au acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis in doi. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenisan si Catalin Cazacu vor dansa pe gheata la Dancing on Ice: Vis in doi si vor oferi dansuri memorabile alaturi de alti noua patinatori profesionisti, pentru vise ce merita a fi implinite.

„Ma bucur ca incep un proiect nou in televiziune si ca voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot in televiziune. Imi place ca fac parte dintr-o emisiune care se realizeaza pentru prima oara in Romania, Dancing on Ice – Vis in doi, pe care o voi prezenta alaturi de Irina Fodor.

O emisiune extrem de ambitioasa, tinand cont de dificultatea pe care o intampina concurentii, care danseaza in timp ce patineaza. Plus ca, dupa multi ani, iata, in sfarsit, o emisiune live, cu totul altceva fata de o emisiune inregistrata.

Adrenalina va fi mult mai mare si responsabilitatea asemenea. Si, chiar daca am facut peste 100 de emisiuni in direct, timp de 4 ore, recunosc ca tot am emotii. Ne vedem la Dancing on Ice – Vis in doi, live, sambata (5 martie), de la ora 20.00, la Antena 1.”, a declarat Stefan in cadrul unui comunicat Antena Group.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006510 (s)