News Flash:

Cum arata si cu ce se ocupa fetele lui Vladimir Putin. Au studiat sub identitati false

28 Februarie 2022
954 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladimir Putin 1

Putin a avut doua fiice in prima casatorie cu fosta insotitoare de bord Liudmila Shkrebneva – Maria si Katerina. Cei doi au fost casatoriti timp de trei decenii pana la divortul din 2013.

Ambele fete poarta numele bunicilor lor, Vladimir Spiridonovici Putin si Maria Ivanova Selomova. Mariei i se spune Masha, iar Katerinei, Katya. Masha and Katya are sunt prescurtari obisnuite ale numelor Maria si Katerina

Cand familia s-a mutat la Moscova in 1996, fetele au urmat o scoala in limba germana, de la care insa au fost retrase Putin a devenit presedinte interimar, iar profesorii le-au educat acasa.
 
In timp, fetele au urmat studiile superioare: Maria a studiat biologia la facultate si a urmat facultatea de medicina la Moscova, in timp ce Katerina s-a specializat in Studii asiatice la facultate, ambele sub identitati false.

Maria, care acum are 36 de ani, este cercetator medical si locuieste la Moscova impreuna cu sotul ei olandez, Jorrit Faassen.

Se pare ca Maria si Faassen au un copil, caci Putin i-a spus cineastului Oliver Stone in 2017 ca este bunic, conform Libertatea pentru femei. 

Katerina, care acum are 35 de ani, este o dansatoare sportiva si ocupa o pozitie superioara la Universitatea de Stat din Moscova.


Elizaveta, o adolescenta de doar 17 ani, cunoscuta sub numele de Luiza, ar fi fiica presedintelui rus, Vladimir Putin si a fostei femei de serviciu, Svetlana Krivonogikh, care acum a ajuns milionara., informeaza newsweek.ro.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005191 (s)