News Flash:

Britney Spears, goala pe Instagram. Artista a renuntat la inhibitii si s-a pozat in toata splendoarea

1 Martie 2022
509 Vizualizari | 0 Comentarii
Britney Spears

La cateva luni de cand a scapat oficial de tutela tatalui ei, Britney Spears si-a surprins fanii de pe Instagram cu cateva fotografii in care apare goala. Artista se bucura din plin de linistea de care are parte alaturi de iubitul ei si vrea sa transmita asta tuturor. Noi zicem ca i-a iesit. 

Britney Spears se bucura se libertatea de care nu a avut parte in ultimii 13 ani. La sfarsitul anului trecut, judecatoarea responsabila de caz a decis in favoarea cantaretei si a decis sa ii retraga lui Jamie Spears tutela asupra fiicei lui pe care o avea din 2008. Britney este libera acum sa isi administreze singura finantele si sa ia decizii in numele sau, asa ca a sarbatorit libertatea cu o serie de imagini. Artista nu s-a sfiit sa le arate celor care o urmaresc pe social media imagini necenzurate cu ea fara costum de baie. 

Britney s-a pozat goala, pe plaja, in mai multe ipostaze si a urcat fotografiile pe contul ei de Instagram. Artista si-a acoperit partial partile intime cu niste emoji-uri cu diamant, dar doar cat sa nu incalce politica retelei de socializare. In timp ce peste 2.8 milioane de oameni au apreciat imaginile, au existat si voci care au criticat-o pe Brit, nu pentru nuditate, ci pentru faptul ca deja si-a facut un obicei din asta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005800 (s)