News Flash:

Cum arata femeia care i-a furat mintile lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a divortat pentru ea

1 Martie 2022
863 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin

Considerat cel mai puternic om de planeta, presedintele Rusiei este unul si dintre cele mai controversate personaje de pe scena politica, iar viata lui amoroasa a tinut de multe ori prima pagina a ziarelor.

Printre cele mai cunoscute iubite secrete ale lui Vladimir Putin, apare si numele gimnastei Alina Kabaeva, castigatoarea medaliei de aur la Olimpiada de la Atena. Multi au spus ca pentru ea, Putin a decis sa-si paraseasca familia si a divorvat de Ludmila Putin dupa 30 de ani de casnicie. Mai multe publicatii au scris ca ea l-ar fi facut pe Putin tatic de gemeni, fapt pentru care din 2019 s-a retras din viata publica si s-a dedicat vietii de familie.

Kabaeva a avut in august, anul trecut, o aparitie surpriza la postul public de televiziune din Rusia. In cadrul talk show-ului politic ”60 Minutes”, la care a fost invitata, pe canalul Rossiya 1, Alina Kabaeva a aparut pentru a vorbi despre jocurile olimpice de la Tokyo si pentru a critica dur decizia juriului de a-i oferi medalia de aur gimnastei din Israel, Linoy Ashram, in defavoarea compatrioatei sale, Dina Averina. Desi nu a fost intrebata de Putin sau daca este Prima Doamna secreta a Rusiei, un detaliu le-a atras imediat atentia tuturor. Faptul ca fosta olimpica poarta pe degetul inelar o verigheta ceea ce a iscat un val de controverse. Se pare ca Alina si liderul de la Kremlin s-ar fi casatorit in mare secret, dar cei doi evita sa vorbeasca despre viata lor personala, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Un tabloid rus a dat vestea ca Putin se intalneste cu Kabaeva, si ca va cauta un divort de sotia sa, dupa 30 de ani de casnicie, astfel incat sa se poata casatori cu ea. Insa, la scurt timp dupa aparitia articolului exclusiv, ziarul a fost obligat sa se inchida, proprietarul sau miliardar invocand „dificultati financiare”.

De atunci, Kremlinul a negat categoric orice relatie, iar Vladimir Putin nu a vorbit niciodata despre asta. In presa rusa, este considerat riscant chiar sa intrebi. Kabaeva va implini 39 de ani in luna mai, fiind mai tanara cu 30 de ani decat Putin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006401 (s)