News Flash:

Dani Mocanu il face praf pe Tzanca Uraganu dupa ce aceasta a lansat manea despre situatia din Ucraina. „Eu nu profit de sangele varsat”

1 Martie 2022
384 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Mocanu

In timp ce unii sunt profund devastati de situatia din Ucraina, altii au decis sa o intoarca, cumva, favoarea lor. Cum subiectul este pe buzele tuturor de mai bine de cinci zile, Tzanza Uraganu a decis ca aceasta este ocazia perfecta pentru a devenit viral.

Tzanca Uraganu a facut si pe asta. Manelistul a scos o piesa ale careia versuri fac trimitere directa la situatia tragica din Ucraina. Asa cum era de asteptat, pe retelele sociale, maneaua circula deja de cateva zile si a ajuns si la urechile colegului sau de breasla, Dani Mocanu. Dani s-a aratat foarte indignat de faptul ca Tzanca a profitat de situatia asta pentru a face vizualizari.

Tzanca Uraganu i-a transmis un mesaj presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, pe retelele de socializare.

”Domnule Putin, asta e meseria mea, daca am scos melodia aia, imi asum”, a scris manelistul pe Facebook.

Pe de alta parte, Dani Mocanu ii condamna pe cei care scot melodii despre acest subiect extrem de sensibil, spunand ca el nu ar putea sa profite de necazurile oamenilor doar pentru a avea succes pe Youtube.

”Fratiorul meu, eu nu profit de sangele varsat pe acolo pentru vizualizari. Sunt copilasi care, din pacate, isi pierd viata acolo”, a spus Dani Mocanu pe Internet.

Dani Mocanu a mers in acest weekend la vama de la Sighetul Marmatiei cu trei masini pline cu alimente, pentru a le da o mana de ajutor refugiatilor. De asemenea, manelistul ar fi vrut sa ajute doua doamne cu transportul, insa un politist l-ar fi oprit si le-ar fi spus ucrainencelor ca este periculos, potrivit spynews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1417 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006353 (s)