News Flash:

„Escrocul de pe Tinder” este da in judecata. Cine vrea sa se faca dreptate in cazul lui Shimon Hayut

1 Martie 2022
441 Vizualizari | 0 Comentarii
Simon Leviev the Tinder Swindler

Poti fugi, dar nu te poti, cam asa se poate rezuma povestea lui Shimon Hayut. Dupa luni de zile in care a escrocat zeci de femei, se pare ca cineva ii va veni de hac. Adevaratulo mogul al firmei de diamante Leviev il da in judecata pe israelianul Shimon Hayut.

Shimon Hayuk a ajuns sa nu mai aiba nevoie de introduceri. Barbatul care a escrocat zeci de femei de la care a luat peste 10 milioane de dolari este pe buzele tuturor. Multi cred ca povestea lui este mult mai complexa decat a fost prezentata de Netflix, asa ca, zilnic, ies la iveala noi detalii despre cazul lui.

Shimon Hayut este cel care a reusit sa uimeasca o lume intreaga cu abilitatile lui de a cuceri femeile pe care, mai apoi, le saracea. La propriu. Se pare ca Shimon nu isi alegea deloc intamplator victimele, ci se indrepta mai mult catre femeile vulnerabile, care ar putea pica in plasa lui fara sa faca prea mult efort. Planul lui a functionat de minune, avand in vedere ca au existat persoane care au facut noua imprumuturi in valoare de 250.000$ pentru el.

Publicatia People a intrat in posesia documentelor depuse la instanta, de unde reiese ca Lev Leviev depune plangere impotriva lui Shimon Hayut pe motiv ca s-ar fi folosit ilegitim si abuziv de identitatea familiei sale. Din documentele depuse la Tel Aviv, reies urmatoarele: „pentru o lunga perioada de timp Simon Levion s-a prezentat ca fiind fiul nostru si a obtinut beneficii de pe urma numelui nostru.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006768 (s)