News Flash:

Gina Pistol, in lacrimi pe Instagram. Ce mesaj le-a transmis prezentatoarea romanilor in contextul razboiului. „Sa nu va para rau”

1 Martie 2022
426 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Vedetele de la noi, la fel ca restul lumii, sunt date peste cap de ceea ce se intampla in Ucraina. Zeci de mesaje au curs pe paginile de socializare, iar printre ele se numara si Gina Pistol. Aceasta i-a indemnat pe toti sa pretuiasca mult mai mult ceea ce au, pentru a abia in clipe din acestea ne dam seama ce inseamna fericirea si siguranta.

''Sa nu va para rau si sa nu va fie frica pentru copiii vostri din cauza ca lumea in care ei cresc nu mai este ceea ce era. Dumnezeu i-a creat si i-a chemat pentru momentul potrivit si exact al timpului in care ei se afla. Viata lor nu a fost o coincidenta sau la intamplare. Cresteti-i si educati-i pentru a cunoaste puterea in care merg in calitate de copii ai lui Dumnezeu.

Imputerniciti-i sa stie ca ei pot schimba lumea. Nu-i invatati sa fie inspaimantati si descurajati de starea lumii, ci plini de nadejde ca poti face ceva in acest sens. Fiecare persoana din toata istoria fost plasata in timpul in care se afla datorita planului suveran al lui Dumnezeu.

El stie ca si copilul tau poate face fata oricarei provocari cu care se confrunta in viata lui. Dumnezeu l-a creat special pentru asta! Nu va speriati pentru copiii vostri, dar fiti onorati ca Dumnezeu V-a ales pe voi pentru a creste si educa generatia care se confrunta cu cele mai mari provocari din timpurile noastre.

Nu lasati frica voastra sa fure maretia pe care Dumnezeu a pus-o in copiii vostri. Stiu ca este greu sa ni-i imaginam ca pe altcineva in afara de bebelusii nostri dulci si vrem doar sa-i protejam de orice ar putea fi greu pentru ei, dar ei s-au nascut tocmai pentru un timp ca acesta'', Parintele Chiril- Manastirea Vatoped, a scris Gina Pistol pe retelele de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007472 (s)