News Flash:

Andreea Balan o sa ia foc. George Burcea a pozat-o pe sora Vivianei Sposub alaturi de micutele Ella si Clara

1 Martie 2022
483 Vizualizari | 0 Comentarii
George Burcea

Andreea Balan este foarte protectiva cu fetitele ei si tine foarte mult ca atunci cand cele doua merg in vizita la tatal lor, George Burcea, sa stea departe de Viviana si de tot ce tine de ea. De data asta, George nu a ascultat-o si a lasat pe sora Vivianei sa se distreze alaturi de cee doua fetite, iar pozele au ajuns pe internet. 

Cu doi ani in urma, George Burcea, a fost prins drogat la volanul masinii sale. Imediat au aparut si zvonurile despre problemele din casnicia celor doi si despre un posibil divort. Atunci, Andreea Balan a recunoscut ca, dupa doar 5 luni, casnicia ei s-a terminat. 

Dupa doi ani de la despartire, Andreea Balan si George Burcea sunt oficial divortati. Cantareata a facut publica informatia in podcastul lui Damian Draghici. Andreea a declarat ca ea si fostul sot vor merge pe drumuri separate, dar trebuie sa aiba o relatie decenta, de dragul fiicelor lor.


„S-a terminat, iar acum asteptam. Divortul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt invingatoare (n.r intrebata daca a iesit ea invingatoare) pentru ca am aceste doua fetite extraordinare, iar indiferent de ce scrie in hartia aia, ca ok culpa mea, culpa lui, culpa comuna, pana la urma s-a terminat. Fiecare isi vede de viata separat si trebuie sa avem grija de acesti doi copii separati, fiecare cum poate, evident', a spus cantareata pe YouTube.


George a precizat ca sunt lucruri nerezolvate intre ei doi, dar are mare incredere ca intr-o zi se va intelege de dragul celor mici. Pana atunci, George a decis sa isi incante fanii cu cateva imagini cu cele doua fetite care pareau foarte fericite alaturi de sora Vivianei. Cei care au vazut imaginile sunt de parere ca Andreea Balan va reactiona imediat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005103 (s)