News Flash:

Sondaj in SUA: Joe Biden isi poate lua adio de la al doilea mandat. Donald Trump este in aceeasi situatie

9 Noiembrie 2022
278 Vizualizari | 0 Comentarii
Joe Biden vs Donald Trump

Mai mult de doua treimi dintre alegatorii care au votat marti pentru candidatii la Camera Reprezentantilor nu doresc ca presedintele Joe Biden sa mai candideze pentru un nou mandat in 2024, potrivit rezultatelor unui sondaj la iesirea de la urne realizat la nivel national de Edison Research, relateaza CNN, potrivit news.ro.

Mai mult de 7 din 10 alegatori independenti si aproximativ 9 din 10 alegatori republicani au declarat ca nu doresc ca Biden sa mai fie prezent in campania prezidentiala din 2024. In ceea ce-i priveste pe alegatorii democrati, mai putin de 6 din 10 considera ca el ar trebui sa candideze.

Aproape 6 din 10 alegatori independenti au o parere nefavorabila despre Biden si aproximativ aceeasi proportie dezaproba activitatea pe care o desfasoara in calitate de presedinte.

Doar 1 din 10 alegatori democrati au o parere nefavorabila despre presedinte si ceva mai multi dezaproba prestatia sa profesionala.

In ceea ce-i priveste pe republicani, parerea lor este aproape unanima: mai mult de 9 din 10 alegatori republicani au o parere nefavorabila despre Biden si dezaproba actiunile prezidentiale.

Cand vine vorba de fostul presedinte Donald Trump, doua treimi dintre alegatorii independenti si mai mult de 9 din 10 alegatori democrati au o parere nefavorabila despre el. Putin peste trei sferturi dintre alegatorii republicani au o parere favorabila.

Alegatorii independenti reprezinta aproximativ un sfert din electorat, in timp ce alegatorii democrati sunt aproximativ o treime, iar alegatorii republicani sunt putin peste o treime din electorat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006456 (s)