News Flash:

Proiect urgent depus la Duma de Stat dupa ce seful Wagner i-a spus lui Putin ca soldatii rusi se fac de rusine in Ucraina

26 Octombrie 2022
295 Vizualizari | 0 Comentarii
Duma de Stat

In Duma de Stat a Rusiei a fost inaintat spre aprobare un proiect de lege care prevede ca in legea mobilizarii sa se interzica mobilizarea cetatenilor rusi care nu au efectuat serviciul militar si ca nu sunt supusi conscriptiei pentru serviciul militar in cadrul mobilizarii partiale. Documentul respectiv este accesibil in baza de date electronica a Dumei, scrie Rador.

De asemenea, in Camera inferioara a Parlamentului a fost depus un alt proiect de lege federala, potrivit caruia cetatenii cu titlu de doctor sau candidat in stiinte ar trebui sa fie scutiti de mobilizarea partiala. Reamintim ca mobilizarea partiala anuntata de presedintele rus, Vladimir Putin, are loc in Rusia din 21 septembrie. Autoritatile au precizat ca vor fi convocate in total 300.000 de persoane. Zilele trecute, seful statului a spus ca din 14 octombrie si pana in momentul de fata au fost mobilizati 222.000 de rusi, iar, in aproximativ doua saptamani, pana la sfarsitul lunii octombrie, toate activitatile de mobilizare vor fi finalizate. Administratiei de la Kremlin i-a fost greu sa indice momentul exact al finalizarii mobilizarii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007057 (s)