News Flash:

Ce legatura exista intre „escrocul de pe Tinder” si familia miliardarului Lev Leviev

10 Februarie 2022
401 Vizualizari | 0 Comentarii
Shimon si Leviev

Shimon Hayut este cel care a reusit sa uimeasca o lume intreaga cu abilitatile lui de a cuceri femeile pe care, mai apoi, le saracea. La propriu. Se pare ca Shimon nu isi alegea deloc intamplator victimele, ci se indrepta mai mult catre femeile vulnerabile, care ar putea pica in plasa lui fara sa faca prea mult efort. Planul lui a functionat de minune, avand in vedere ca au existat persoane care au facut noua imprumuturi in valoare de 250.000$ pentru el.

Cateva zile de la lansarea documentarului „The Tinder Swindler” au fost de ajuns pentru ca Shimon Hayuk sa nu mai aiba nevoie de introduceri. Barbatul care a escrocat zeci de femei de la care a luat peste 10 milioane de dolari este pe buzele tuturor. Multi cred ca povestea lui este mult mai complexa decat a fost prezentata de Netflix, asa ca, zilnic, ies la iveala noi detalii despre cazul lui.

Shimon Hayut si-a gandit foarte bine planul si a mers pe principiul „mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana”. Astfel, Shimon s-a legat de una dintre cele mai puternice familii, Leviev si a creat un intreg scenariu in jurul ei. Shimon s-a nascut in Israel, apoi s-a mutat in Grecia si, desi nu avea nicio legatura cu familia miliardarului Leviev, a pretins in online ca este fiul acestuia.

Shimon si-a editat si pozele pentru ca totul sa para cat mai real si se pare ca a functionat in cazul unor femei. Povestea lui Shimon a ajuns si la urechile milionarul Lev Leviev, adevaratul detinator al imperiului LLD Diamonds. Lev a ramas socat de ce s-a putut intampla in jurul numelui sau si a cerut sa se faca dreptate.

„Imediat ce am aflat despre aceasta frauda, am depus plangeri la politia din Israel. Speram ca domnul Hayut sa raspunda in fata legii.” arata un comunicat LLD Diamonds.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006866 (s)