News Flash:

Cine a inchiriat garsoniera de 11mp din Cluj, devenita virala in mediul online. „Pana la urma, s-a gasit...”

9 Februarie 2022
448 Vizualizari | 0 Comentarii
Garsoniera Cluj

De cateva zile, o garsoniera din Cluj face senzatie pe internet. Proprietarul care detine garsoniera a vrut sa o inchirieze si a fost destul de sincer in ceea ce priveste dotarile garsonierei. Ceea ce a starnit amuzamentul internautilor a fost suprafata locuintei care, din precizari, nu prea permite prea multe activitati.

Si publicitatea negativa tot publicitate e, iar asta a trait-o pe pielea lui proprietarul din Cluj care si-a listat garsoniera din dotare si a pus-o spre inchiriere. Desi multi s-au amuzat pe baza anuntului si au transformat garsoniera intr-un meme sau au facut-o virala, se pare ca, pana la urma, si-a gasit un chirias. Cel care a anuntat asta a fost chiar proprietarul imobilului.

Garsoniera a fost inchiriata . ”S-a gasit o domnisoara, tanara, care va locui singura, pentru ea cica ar fi suficient. Dupa 5-6 ore de activitate, anuntul a inceput sa devina viral. Din pretul initial s-au mai negociat inca 20 de euro, deci practic pretul final de inchiriere a fost de 180 de euro”, a spus proprietarul. 

Anuntul a fost publicat recent pe pagina de Facebook Panoramic Imobiliare Cluj. Iar internautii nu s-au mai oprit din comentarii.

„VA PROPUNEM SPRE INCHIRIERE O GARSONIERA IN CARTIERUL GHEORGHENI
Localizare: Strada Zambilei nr 21
Suprafata: 11 mp.

Garsoniera este complet mobilata si utilata, centrala termica pe bloc, situata la etajul 4 din 4 .
– cheltuieli lunare mici
Posibilitate de parcare in zona.
Disponibilitate: ocupabila imediat
Pret: 200 € (usor negociabil)

 

????VA PROPUNEM SPRE INCHIRIERE O GARSONIERA IN CARTIERUL GHEORGHENI ???? ⛳ Localizare: Strada Zambilei nr 21 ???? Suprafata: 11...

Publicată de Panoramic Imobiliare Cluj pe Duminică, 6 februarie 2022
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005132 (s)