News Flash:

Artista JO, la un pas de a muri intr-un accident de avion. „Am ramas cu sechele”

10 Februarie 2022
338 Vizualizari | 0 Comentarii
JO

JO poate spune ca s-a nascut sub o stea norocoasa. In urma cu un an, artista planificase sa zboare in Bali, dar n-a mai ajuns acolo. I s-au anulat trei zboruri, a iesit fals pozitiv la testul PCR si aproape ca incepuse sa se enerveze pe cursul lucrurilor. La scurt timp, iubita lui Juno a realizat ca, tot ceea ce ea considerase a fi ghinion a fost, de fapt, noroc.

JO a fost invitata Alexandrei Ungureanu la emisiunea pe care aceasta o realizeaza in online. Artista a povestit multe intamplari legate de cariera, dar si unele episoade mai putin fericite. De exemplu, foarte putini sunt cei care stiu ca JO putea sa moara daca prindea zborul Jakarta - Bali. Avionul care trebuia sa o duca pe vedeta la destinatia s-a prabusit si nu au existat supravietuitori. Din fericire, totul s-a intamplat cand JO era acasa pentru ca aceasta nu a mai reutit sa prinda acel zbor.

„Faza e ca eu dupa am fost si la o tipa din asta de da in Tarot si mi-a zis, fara sa stie nimic despre chestia asta. Vai, peste ce accident ai trecut! Vai, cum te-a ocolit! Pe mine nu m-a ferit doar cu zborul, a incercat sa-mi dea semne cu mult inainte. Mi s-au anulat trei bilete de avion la rand. Mi-am luat si al patrulea bilet, apoi am iesit fals pozitiv la testul PCR.

Anul trecut, trebuia sa fiu in zborul Jakarta - Bali. Zborul intern s-a prabusit, nu exista supravietuitori, s-au gasit ramasite. Iti dai seama cum a fost pentru mine? Tot am o frica. N-a fost ceva sumbru pentru ca, practic, s-a intamplat ceva bine. De asta nici nu am avut nevoie de recuperare. Iti ramane ceva in suflet. Puteam sa fiu acolo. Tot raul e cel mai bun bine, cumva. Totul se intampla cu un motiv.” a spus JO la „Duet cu Alexandra”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005052 (s)