News Flash:

Adi Mutu, jignit de Cristiano Ronaldo din cauza masinii pe care o avea cand s-a transferat la Inter. „Aici n-ai voie cu... ”

10 Februarie 2022
467 Vizualizari | 0 Comentarii
Mutu

Adi Mutu este unul dintre fotbalistii care au mereu ce povesti. Experientele lui pot fi, oricand, lectiide viata pentru cei care il admira si il urmaresc pas cu pas. Daca acum are lumea la picioare, ascensiunea lui catre culmile gloriei nu a fost deloc una simpla. Mutu a trecut prin multe situatii stanjenitoare si a fost de multe ori umilit pana a ajuns la nivelul pe care il are acum.

Codin Maticiuc tine, din nou, standardele ridicate cu podcasturile sale. Pana acum, fostul „crai de Dorobanti” a avut numai nume sonore invitate „La Mijloc”, iar Adi Mutu este cel mai recent dintre ele. Sa stai la masa cu „Briliantul” este o adevarata onoare, iar Adi Mutu a profitat de invitatia lui Codin pentru a le dezvalui fanilor o parte din avantajele, dar si dezavantajele de care s-a izbit de-a lungul timpului.

„Cand am ajuns la Verona, era influenta asta italiana, de provincie, care pe mine m-a deranjat. Erau baieti cu mentalitate diferita, mult mai stricti, cum era la noi. Daca aveai o masina scumpa, se uitau. Cand am venit cu Alfa Romeo la Inter, m-am dus sa parchez masina in parcare si a iesit Ronaldo afara, s-a uitat si-mi zice:


<<Cu ce masina ai venit?>> <<Cu Afla Romeo, pe asta mi-a dat-o clubul.>> i-am spus.  <<Nu, nu, asta-i parcarea 1. Aici numai Lamborghini si Ferrari. Parcarea 3, te rog!>> a continuat Ronaldo.
M-am dus, am parcat masina in parcarea 3, am mers vreo cinci minute pana la vestiare. E o mentalitate de campion.”
, a povestit Adi Mutu la podcastul lui Codin Maticiuc. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008049 (s)