News Flash:

Rihanna va fi mama de gemeni?! Detaliul care a dat-o de gol pe diva din Barbados

10 Februarie 2022
342 Vizualizari | 0 Comentarii
Rihanna

Rihanna este una dintre cele mai proaspete vedete care vor deveni mamici anul acesta. Bad girl Riri si iubitul ei, A$AP Rocky sunt in culmea fericirii si au facut anuntul intr-un mod inedit, postand cateva imagini de la un shooting in formula completa. Secretosi din fire, viitorii parinti nu au declarat nimic, dar se pare ca altcineva i-a dat de gol.


In ultima vreme, de cand a anuntat sarcina, fanii Rihannei sunt cu ochii non stop pe contul ei de Instagram. In goana dupa indicii despre bebelus, urmaritorii au descoperit in sectiunea de comentarii un detaliu care nu le mai da pace. Inutil sa spune ca Rihanna a fost coplesita de mesaje din partea colegilor de breasla, dar unul a atras cel mai mult atentia.

Gigi Hadid nu s-a putut abtine si a vrut sa ii transmita viitoarei mamici toate gandurile ei bune. Intentionat sau nu, Gi a scris „3 ingeri”, insotit de cateva emoticoane, iar fanii au luat-o razna. Comentariul modelului are peste 25.000 de like-uri si toata lumea crede ca, de fapt, aceasta stie ca Riri va avea gemeni.

Rihanna si A$AP Rocky si-au dorit mereu copii, iar rapperul a precizat asta aproape in fiecare interviu pe care l-a dat de-a lungul timpului. „Sa fii intr-o relatie cu Rihanna este perfect. Nici nu ar avea cum sa fie altcumva, atat timp cat o am langa mine pe ”the one”. Sa fiu tata este in ADN-ul meu. Cred ca as fi un tata incredibil.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006435 (s)