News Flash:

Smiley a vorbit pentru prima data despre problemele lui de sanatate. ”Sufar de sindromul... ”

6 August 2021
659 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley

Smiley se bucura din plin de rolul de tatic. Artistul si iubita lui au plecat pentru prima data in vacanta in formula de trei, dar inainte de a parasi tara, a facut cateva declaratii care i-au facut pe fani sa se ingrijoreze.

Smiley este unul dintre artistii care si-a creat o legatura puternica de-a lungul timpului cu fanii. Acesta stie ca sinceritatea este mereu cheia catre succes, asa ca nu s-a ferit sa prezinte si partea mai pozitiva a vietii lui. Nu multi dintre cei care il urmaresc sau care ii asculta piesele stiu ca acesta sufera de o boala care isi pune destul de des amprenta asupra lui. 

”Sufar de complexul Peter Pan, sper sa nu-l pierd. Vorba aia pe care o zic, sa nu uit sa ma joc cateodata, este atat de importanta. Ideal e sa gasesti un echilibru, eu tot timpul imi gasesc un echilibru in tot sau ma straduiesc sa-l gasesc”, a povestit Smiley in podcastul lui Gojira.

Fanii artistului nu ar trebui sa isi faca griji pentru ca nu este nimic grav. Sindromul Petre Pan se manifesta prin gesturi si trairi copilaresti, chiar daca varsta reala este una foarte matura. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006687 (s)