News Flash:

Oana Roman, desfiintata de Zavoranca dupa ce si-a cumparat haine de la taraba. ”Aoleu!”

5 August 2021
466 Vizualizari | 0 Comentarii
Zavoranu Roman

Oan Zavoranu s-a transformat de cateva luni in polia influencerelor. Querida nu iarta pe nimeni, ba mai mult, a ales sa isi faca emisiune pe Youtube, acolo unde a adunat deja peste 100.000 de fani dornici sa afle cum le-a prins Zavo pe picior gresit pe vedetele de la noi.

Oanei Zavoranu nu ii scapa nimic, iar asta a ajutat-o sa devina intr-un timp scurt una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Faptul ca este transparenta si ca incearca sa deschida ochii multora cu privire la influencere si sistemul de promovare al unor produse, i-a adus Queridei si un val de hate, care la un moment dat a imbracat si forma unor procese in instanta.

Una dintre cele mai vechi ”abonate” la rubrica Oanei este Oana Roman. Zavo o taxeaza dur si foarte des pe sotia lui Marius Elisei si chiar daca primul sezon de ”politia influencerelor” s-a incheiat, razboiul dintre cele doua este departe de a ajunge la final.

Cateva poze cu Oana Roman in timp ce proba rochii la o tarabă din capitală au ajuns la Zavo care a inceput imediat atacul. ”Haine la kilogram, neamule! Nuuu, nu se poate asa ceva. Si noi care credeam ca le face prin vreun atelier de 5 stele din Italia, in colaborare cu Giorgio Armani. Hai la haine de la ”laifstail”, influencera de la Sorbona. Aoleu! Gasteleee!”, a scris Oana Zavoranu pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006510 (s)