News Flash:

El duce o viata de lux, dar a uitat de familie. Bunica lui Alex Velea, strigat disperat de ajutor. ”Nu ma intreaba daca am bani”

5 August 2021
835 Vizualizari | 0 Comentarii
Velea i bunica

Alex Velea a stiut sa imbine utilitul cu placutul si, chiar daca nu a avut o viata lipsita de griji, artistul a muncit din greu pentru a obtine tot ce are acum. Obisnuit cu lumina reflectoarelor, cu faima si cu viata de lux, se pare ca Velea a uitat un detaliu important, si anume familia.

Alex Velea este pe punctul de a se casatori cu aleasa inimii lui, Antonia si in timp ce ei sunt in culmea fericirii, la polul opus se afla Constanta Virginica, bunica artistului. Virginica este cea care si-a sacrificat totul pentru ca lui Alex sa nu-i lipseasca nimic, i-a oferit educatia si s-a asigurat sa aiba grija de el, atat cat a putut.

Acum, femeia are 86 de ani si nu este in cea mai buna forma. Batrana este bolnava si se pare ca a fost uitata de familie, inclusvi de Alex. Femeia simte ca a ajuns la capatul puterilor, asa ca a decis sa isi spuna oful in cadrul unei emisiuni tv.

”Nu merit asta. Viata mea care a fost? Sa am grija de copii. M-am suparat pe el. L-am crescut, am racit la rinichi, plecam pe jos, a fost o iarna grea si n-am vrut sa-l las singur acasa. Pana a trecut in a 5-a m-am dus la ei in Lapus. Sunt atatia ani in care eu n-am mancat la ei in casa. Nu ma intreaba daca am bani. Eram datoare si la intretinere. Sunt vreo 3 ani de cand nu am vorbit cu familia. Nu s-au intrebat daca am bani pentru medicamente, cum ma simt. M-au ajutat vecinii. Ce sa fac? Sa ma milogesc?”, a spus bunica lui Velea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007876 (s)