News Flash:

Detaliul nestiut din trecutul lui Smiley care s-a aflat abia acum. ”Am plans si singurul lucru care m-a linistit a fost...”

5 August 2021
542 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley

Smiley este unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi. Andrei Maria, asa cum il stiu prietenii a reusit sa isi pastreze originalitatea in tot ceea ce face, iar asta i-a garantat mereu locul preferat in preferintele publicului.

Smiley este un familist convins. Anul acesta, artistul a devenit tatic pentru prima si din luna martie, de cand si-a intalnit fetita si pana acum este in culmea fericitii. Artistul si Gina Pistol traiesc cea mai frumoasa perioada din viata lor si isi doresc ca Josephine sa aiba parte de cel mai iubitor mediu si de cea mai buna educatie.

Smiley este un tatic model si fara indoiala valorile i-au fost insuflate de parinti. Artistul nu vorbeste foarte despre cei din familia lui, dar si cand o face, vorbeste cu emotie si isi alege cele mai frumoase cuvinte. Intr-un interviu acordat celor de la Viva!, Smiley a povestit cum gandurile ca familia lui ar putea suferi la un moment dat l-au dus intr-o alta parte a creatiei pentru care le este cumva recunoscator.

”Tot ce sunt eu astazi este meritul parintilor mei si al familiei, mereu am spus asta. Educatia, valorile, credinta, simplitatea, pasiunea, dragostea neconditionata, grija de cei din jur, pe toate le-am vazut la ei inainte de a ne fi fost explicate si impuse mie si lui Filip. M-a coplesit gandul ca li s-ar fi putut intampla ceva. Am avut o avalansa de sentimente de tot felul, am plans si singurul lucru care m-a linistit a fost sa pun mana pe chitara si sa cant ce simt. Atunci s-a nascut piesa „Confesiune”, care si acum ma face sa retraiesc momentele de atunci si sa imi amintesc cat sunt parintii mei de importanti pentru mine si cat de mult mi-i doresc alaturi cat mai mult timp”, a spus Smiley.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004984 (s)