News Flash:

Gata cu suspansul! S-a aflat cine il inlocuieste pe Catalin Botezatu la masa juratilor de la ”Bravo, ai stil!”

5 August 2021
501 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Botezatu

”Bravo, ai stil!” revine din toamna cu un nou sezon in care celebritatile isi vor demonstra veleitatile stilistice. Fanii stiau de cateva saptamani ca formatul juratilor va suferi schimbari, iar acum s-a aflat cine va fi cel care va oferi stelute concurentelor in locul designerului Botezatu.

Tibi Clenci este cel care va ocupa scaunul liber de la masa juratilor ”Bravo, ai stil!”. Tibi este cunoscut in lumea fashionului datorita pictorialelor realizate pentru INNA, dar si pentru colaborarile cu reviste internationale renumite ca Vogue Japan, GQ și Elle. Tibi este fotograf recunoscut in lumea modelelor, iar pasiunea pentru fotografie l-a facut sa infiinteze celebra agentie de modele Allure Management.

”Ma anima in permanenta dorinta de a cunoaste oamenii si de a scoate in evidenta cele mai profunde trairi ale lor, sunt inspirat de povesti si de interactiunea cu oamenii. Ca jurat la <Bravo, ai stil! Celebrities >, voi fi un artist in cautarea muzei, a acelei persoane care reuseste sa inspire, sa se transpuna in poveste asemeni unei actrite care, atunci cand imbraca hainele personajului, reuseste sa ii imbratiseze si caracterul”, a declarat Tibi Clenci pentru wowbiz.ro


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006163 (s)