News Flash:

Catalin Maruta, prima replica in scandalul cu Bendeac. Ce i-a transmis prezentatorul?

5 August 2021
548 Vizualizari | 0 Comentarii
Bendeac Maruta

Catalin Maruta si Mihai Bendeac au revenit in atentia publicului cu un scandal care mocneste la foc mic. Juratul iUmor nu s-a sfiit sa ii transmita prezentatorului tv un mesaj clar despre hartuirea pe care o simte venind asupra lui, iar acum a venit timpul ca Maruta sa ii dea replica.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Maruta este genul de prezentator care cauta mereu senzational si incearca sa alimenteze presa cu subiecte care mai de care mai senzationale, scotand informatii pretioase de la invitatii lui. Experienta in domeniul media isi spune cuvantul, iar de ceva timp, sotul Andrei s-a mutat in online, acolo unde realizeaza unul dintre cele mai bune podcasturi.

Mihai Bendeac s-a aflat pe lista invitatilor de la ”Acasa la Maruta”, dar nu a onorat invitatia, iar asta a dat curs unui intreg scandal. Actorul a recunoscut ca se simte hartuit de Maruta care nu ii da pace si care insista sa fie prezent in podcastul lui. Dupa ce mesajul lui Bendeac a ajuns viral, a venit timpul ca Maruta sa dea replica la schimb.

”De ziua Evei a scris și mesaj public. Era o glumă toată povestea. Postările au fost pe instastory tag către mine. Un joc al lui. Cineva le-a copiat și postat pe un canal de Youtube”, a spus prezentatorul pentru IMPACT.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006607 (s)