News Flash:

Delia a rabufnit si a spus ce nu mai suporta la fanii ei. ”Oamenii sunt turbati pe... ”

5 August 2021
451 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia este una dintre artistele de la noi care nu se feresc sa spuna clar si raspicat tot ce le deranjeaza, chiar daca asta de multe ori ii supara pe fani. In toti anii de cariera pe care ii are in spate, Delia s-a ”calit” si aproape ca nu o mai supara nicio rautate gratuita, doar ca exista si anumite exceptii.

Delia a reusit de-a lungul anilor sa isi creeze un stil de viata unic care pe multi ii faci sa devina invidiosi. Artista are conturile pline, asa ca tot ce ii mai ramane de facut este sa se bucure de viata, sa calatoreasca si sa se exprime asa cum vrea. Chiar daca are peste 2 milioane de fani pe Instagram, printre acesti se mai numara si carcotasi care insista cu anumite intrebari.

Dupa clasica intrebare ”cand vei deveni mama?”, Delia este stresata de o alta problema pe care o ridica fanii, asa ca a decis sa vorbeasca cu subiect si predicat despre asta. ”"La mine, oamenii sunt turbati pe varsta, ma intreaba cati ani am. Eu traiesc intr-o viata atat de frumoasa si scopul meu este sa fiu cat mai happy, incat nu mi-am pus niciodata intrebarea cati ani am, ce ar trebui, dar cum ar trebui sa ma comport la 39 de ani, pentru mine nu conteaza. Cand apar prea multe intrebari despre cati ani am, zic: S-a intamplat ceva? Care e problema?”, le-a transmis Delia tuturor celor care au o problema cu varsta ei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004924 (s)